Bryllupdisko

Bryllupdisko

Med erfaring fra over 500 bryllupper kan I være sikre på at alt går som det skal!

              Det originale Bryllup diskotek


Jeg har spillet som dj i over 25 år og har erfaring fra alle slags arrangementer. Det er jeres sikkerhed for at jeg kan sørge for et fyldt dansegulv med det musik som jeres gæster gerne vil høre til jeres bryllup. Jeg spiller alle genrer men naturligvis med det primære mål for øjet at dansegulvet bestemmer hvad der virker!

Jeg medbringer eget anlæg inklusiv lyd og lysshow til dansegulvet - det er kompakt og velspillende og sikrer en god oplevelse lydmæssigt. Opsætning tager ca. 20 minutter og jeg tilbyder også opsætning inden middagen, hvis I ikke ønsker dinner musik til jeres bryllup. Ring for priser og muligheder.

Dj Allan Flyverskjul

Bookingkontrakt


Jeg laver altid en kontrakt

 

Kontrakten er en sikkerhed for begge parter i forhold til hvad der er aftalt. Den indeholder alle de formelle detaljer omkring arrangementet. Den er også jeres sikkerhed for at jeg ikke laver aftaler til anden side efterfølgende:)

Ring i dag


Og få en snak omkring jeres bryllup

 

Jeg har spillet til mange bryllupper og er en af de mest benyttede djs på markedet til netop bryllupper - jeg giver gerne gode råd og anbefalinger med på vejen.

Personlig service


Jeg står selv for det hele

 

Det er mig som I taler med når I ringer eller skriver og det er også mig der selv spiller til jeres bryllup. Således kan I være sikre på at alt forløber som aftalt på jeres store aften.

Bryllupdisko, Jernbane Alle 31, 2720 Vanløse Tlf 26172925 E-mail: dj at flyverskjul.dk